19:30

BAIK 2

Referat

Bodens BK FF 2 - BAIK 2 2-1

I näst sista div 4-matchen för säsongen mötte vi ett bra, offensivt duktigt Bodens BK FF 2 som gick framåt med många spelare när de anföll. I första halvlek är den en jämn match där vi stundtals spelar bra försvar och vinner bollen centralt och kan ställa om vilket leder till flera målchanser, inklusive 2 ramträffar. I havltid står det 0-0 men båda lagen har bud på att göra flera mål.
Vi startar andra halvlek med ett riktigt stabilt försvarspel samtidigt som vi har mer tålamod och bättre possession med bollen. Men BBK lyckas göra 1-0 efter en omställning i min 50. Vi fortsätter spela bättre efter det insläppta målet och börjar forcera mer och mer i slutet av matchen. Till slut fick vi utdelning i min 86 när Ahmed lyckas kvittera. Tyvärr lyckas BBK avgöra matchen på tilläggstid med ett imponerande distansskott. Vi försöker forcera i slutet och har en frispark i bra läge och tre hörnor men får tyvärr inte in bollen idag.

En bra insats av laget, framförallt att vi kan ha bra fokus efter seriesegern i div 3 i lördags. Landström ska även ha en extra eloge för sin insats i målet.